Ervaringen

Na vele, meestal kansloze gesprekken gehad te hebben bij de Brijder Stichting, vanwege een periodiek drankprobleem, ben ik op aanraden van mijn zorgverzekering op zoek gegaan naar een alternatieve therapie omdat deze vormen van therapie steeds hoger in het vaandel komen te staan. De reguliere verslavingszorg voor de gewone man, is volgens mij niets meer dan een verdienmodel en men is alleen maar bezig met de gevolgen van een probleem, naar de oorzaak wordt gewoonweg niet gezocht. Inez wist mij al na 1 sessie zoveel nieuwe inzichten te geven, waardoor vele vastgeroeste foute gedachtes en gewoontes, tot op de dag van vandaag als sneeuw voor de zon aan het verdwijnen zijn . Ik ben ter ondersteuning van de therapie allerlei boeken gaan lezen, wat voor mij echt geweldig werkt. 

Marc

Het heeft mij super goed geholpen!
Ze is een super lieve vrouw die je echt wil helpen! Ik ben er nu drie keer geweest en alle drie de keren is ze langer doorgegaan voor mij om me echt te willen helpen. Ze is echt iemand die nakomt wat ze zegt en beloofd heeft aan je!
Zeker aan te raden aan de mensen die het wat zwaarder hebben en echt iemand zoeken die ervoor je is en voor je vecht.

Heel erg bedankt Inez xxx

Amber

Ik ben erg dankbaar voor de bijzondere sessie met Inez. Haar liefdevolle begeleiding en haar prettige stem hielpen mij in een diepe hypnose: het bleek een opening naar de bewustwording van een tal van lagen in mijn innerlijke wezen te zijn. Waar ik ook uitkwam in de geschiedenis van mijn emotionele bestaan, Inez wist altijd welke koers voor dat moment de juiste was.

Chiel

Ik ben bij Inez gekomen vanwege pijn rond mijn long en longvliezen door kanker.

Ik wilde weten wat hypnose inhield, en twijfelde omdat ik me afvroeg of ik makkelijk uit hypnose kon komen. Inez heeft heel duidelijk uitleg gegeven over mijn vragen.

Ik heb nu drie sessies gehad, en heb geleerd om in hypnose te komen. Ik oefen dit nu een paar keer per dag en leer mezelf steeds beter te ontspannen en om in een lichte hypnose te komen.

Ik heb heel goed geleerd om me veel beter te ontspannen en momenten van rust in te lassen op een dag waardoor de pijn erg verminderd is.

Belangrijk voor mij is, dat ik de regie in eigen handen heb.

Ik vind Inez kundig, bedachtzaam, zij luistert goed en sluit heel goed aan. Ik zou het zeker aanraden aan anderen, ze moeten er wel open voor staan en er zelf mee aan de slag gaan.

Netty

Ik kwam bij Inez om van het roken af te komen.
Ik wist niet of hypnotherapie echt zou werken, ik heb heel lang gerookt. Ik had eerder geprobeerd te stoppen maar ik kon het nooit volhouden, de drang om toch te roken was te sterk.
Ik heb nu één sessie gehad, en het roken is bijna niet meer aanwezig in mijn systeem, ik denk er bijna niet meer aan alleen als iemand een sigaret opsteekt denk ik o, ja.
In de volgende sessie gaan we de behoefte aan roken helemaal loskoppelen van het drinken van een wijntje.
Ik heb nu al 6 weken niet gerookt!

Mirjam

Ik kijk zeer tevreden terug op mijn sessie van vorig jaar. Door mijn hypnose sessie met Inez ben ik nu een jaar gestopt met roken! Inez luisterde goed naar mijn eigen wens en nam mij met haar ervaring en kundigheid bij de hand mee naar een succesvol resultaat. Ik ben Inez erg dankbaar en kan haar aan iedereen aanraden die wil stoppen met roken of stappen wil maken met hypnose als tool.

Daniel

After just one session I feel that anguish I have been carrying for many years is dissolving.

Daniela

Ik ben bij Inez geweest voor een relatie-sessie, waarin ik me door haar ontzettend gezien en gesteund heb gevoeld. Daardoor was het voor mij makkelijker om heel goed bij mezelf te blijven en ik werd gestimuleerd om op ontdekkingstocht in mezelf te gaan. Van te voren dacht ik dat er weinig te zeggen was, maar er kwam nog zoveel uit wat al een tijd lang diep in mij zat. Inez kon dit heel goed begeleiden. Ze is afgestemd in haar duiding en stuurt subtiel bij. Hierdoor kwamen voor mijzelf nieuwe ontdekkingen en het het was erg fijn om mijn diepste gevoel te kunnen uiten. Dit is erg helend voor de vriendschap tussen mij en mijn beste vriend. Ik kan haar aanbevelen en we komen zeker nog een keer terug!

Joyce

Van een ernstig ongeluk had ik een best trauma overgehouden. Inez heeft mij in een paar sessies heel goed geholpen. Ik dacht eerst dat hypnotherapie, die Inez geeft, de oplossing zou zijn maar ze kon me met goede argumenten ervan overtuigen dat in mijn situatie Havening therapie me beter zou helpen. En dat deed het.
Ik kan de hypnopsycholoog van harte en uit goede ervaringen aanbevelen.

William

Ik heb een sessie gehad en dat was geweldig!! Ik voelde mij meteen ‘veilig’, vertrouwd. Havening gedaan en dit effect was meteen voelbaar; waarvoor ik kwam was meteen weg. Ik voelde mij echt euforisch na de sessie. Naar mijn mening moet iedereen tenminste een sessie volgen, het zal nooit een negatief effect hebben! Dat is onmogelijk puur omdat je echt naar de kern gaat waar je mee zit en dit weghaalt. Ik gun iedereen deze geweldige ervaring!!

Rebecca

Ik heb een aantal hele mooie sessies gedaan en daar prachtige ontdekkingen gedaan. Een heerlijke manier om te ontspannen onder de fijne en veilige begeleiding van Inez.

Adriaan

Nu een aantal keren bij Inez geweest. Super lieve vrouw die je gerust stelt en haar vak goed verstaat. Ze heeft mij erg geholpen. Dank je wel Inez!!!

Desiree