De kracht van hypnose

transformeer je leven met hypnotherapie

Hypnose is geen slaap

Wanneer je in Hypnose bent, ben je helemaal bij

De kracht van hypnose

Hypnotherapie is prachtig, omdat het je leven transformeert vanuit het onderbewuste. Het mooiste van hypnose is dat je er een heel breed scala aan problemen mee kunt behandelen in een kort tijdsbestek.

Zo kan je in drie sessies helemaal van het roken af komen.

Of chronische pijn, angsten, fobieën en post-traumatische stress, burnout, stress, lichamelijke klachten, stotteren of slaapproblemen behandelen.

Dat komt omdat je met hypnotherapie direct met het onderbewuste werkt, de plek waar de oorsprong van deze problemen te vinden is.

Het resultaat van de behandeling is dat je weer verder kunt, je vrijer, gezonder en gelukkiger gaat voelen.

Wat kan hypnose o.a. voor jou betekenen?

14

Het helpt je bij

herstel van Burn-out

11

Het ondersteunt je bij

het stoppen met roken

 

13

Het helpt je met beter  slapen

12

Het helpt je bij angsten

Hoe werkt hypnose

Ik werk vanuit het principe dat de mens in alles zijn eigen keuzes maakt, bewust of onbewust.

Hierin spelen oorzaak en gevolg een belangrijke rol.

Hoe beter wij onszelf leren kennen, hoe bewuster we ons worden van onszelf en onze omgeving, hoe beter wij onze keuzes kunnen maken en wij ons gelukkiger en vrijer kunnen gaan voelen.

Ik begeleid je wanneer je niet zo lekker in je vel zit, wanneer dingen in je leven niet lopen zoals jij zou willen, wanneer je niet de dingen doet die je zou willen doen.

Soms zitten problemen of blokkades heel diep. Hypnotherapie is een prachtige methode om bij die diepe lagen te komen.

Ik luister, observeer en ik spiegel; ik stel vragen die mijn klant aansporen om anders naar zichzelf (en anderen) te kijken, vragen die aansporen om het bewustzijn te verbreden en dichter bij jezelf te komen.

Door middel van observeren, spiegelen en andere therapeutische technieken dring ik snel door tot de kern.

Vaak zit de oorsprong van problemen zo diep in het onderbewustzijn, dat je daar niet altijd met praten en voelen kan komen.

Hypnose is een geweldige techniek om snel tot de kern te komen.

 

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Afhankelijk van je vraag, moet je rekenen op ongeveer 3 sessies.

De eerste sessie bestaat uit een voorgesprek (intake) en een eerste behandeling, en duurt ongeveer anderhalf uur. In het voorgesprek leg ik uit wat je kunt verwachten en wat ik van jou verwacht. De volgende sessies duren een uur tot anderhalf uur.

Mijn tarief is 100 euro per sessie, dit is inclusief een (telefonisch) voorgesprek en de intake. De sessies worden niet vergoed vanuit de verzekering.

Ervaringen

Ik ben erg dankbaar voor de bijzondere sessie met Inez. Haar liefdevolle begeleiding en haar prettige stem hielpen mij in een diepe hypnose: het bleek een opening naar de bewustwording van een tal van lagen in mijn innerlijke wezen te zijn. Waar ik ook uitkwam in de geschiedenis van mijn emotionele bestaan, Inez wist altijd welke koers voor dat moment de juiste was.

Chiel

Ik ben bij Inez gekomen vanwege pijn rond mijn long en longvliezen door kanker.

Ik wilde weten wat hypnose inhield, en twijfelde omdat ik me afvroeg of ik makkelijk uit hypnose kon komen. Inez heeft heel duidelijk uitleg gegeven over mijn vragen.

Ik heb nu drie sessies gehad, en heb geleerd om in hypnose te komen. Ik oefen dit nu een paar keer per dag en leer mezelf steeds beter te ontspannen en om in een lichte hypnose te komen.

Ik heb heel goed geleerd om me veel beter te ontspannen en momenten van rust in te lassen op een dag waardoor de pijn erg verminderd is.

Belangrijk voor mij is, dat ik de regie in eigen handen heb.

Ik vind Inez kundig, bedachtzaam, zij luistert goed en sluit heel goed aan. Ik zou het zeker aanraden aan anderen, ze moeten er wel open voor staan en er zelf mee aan de slag gaan.

Netty

Ik kwam bij Inez om van het roken af te komen.
Ik wist niet of hypnotherapie echt zou werken, ik heb heel lang gerookt. Ik had eerder geprobeerd te stoppen maar ik kon het nooit volhouden, de drang om toch te roken was te sterk.
Ik heb nu één sessie gehad, en het roken is bijna niet meer aanwezig in mijn systeem, ik denk er bijna niet meer aan alleen als iemand een sigaret opsteekt denk ik o, ja.
In de volgende sessie gaan we de behoefte aan roken helemaal loskoppelen van het drinken van een wijntje.
Ik heb nu al 6 weken niet gerookt!

Mirjam

After just one session I feel that anguish I have been carrying for many years is dissolving.

Daniela

Ik ben bij Inez geweest voor een relatie-sessie, waarin ik me door haar ontzettend gezien en gesteund heb gevoeld. Daardoor was het voor mij makkelijker om heel goed bij mezelf te blijven en ik werd gestimuleerd om op ontdekkingstocht in mezelf te gaan. Van te voren dacht ik dat er weinig te zeggen was, maar er kwam nog zoveel uit wat al een tijd lang diep in mij zat. Inez kon dit heel goed begeleiden. Ze is afgestemd in haar duiding en stuurt subtiel bij. Hierdoor kwamen voor mijzelf nieuwe ontdekkingen en het het was erg fijn om mijn diepste gevoel te kunnen uiten. Dit is erg helend voor de vriendschap tussen mij en mijn beste vriend. Ik kan haar aanbevelen en we komen zeker nog een keer terug!

Joyce

Ik heb een sessie gehad en dat was geweldig!! Ik voelde mij meteen ‘veilig’, vertrouwd. Havening gedaan en dit effect was meteen voelbaar; waarvoor ik kwam was meteen weg. Ik voelde mij echt euforisch na de sessie. Naar mijn mening moet iedereen tenminste een sessie volgen, het zal nooit een negatief effect hebben! Dat is onmogelijk puur omdat je echt naar de kern gaat waar je mee zit en dit weghaalt. Ik gun iedereen deze geweldige ervaring!!

Rebecca

Ik heb een aantal hele mooie sessies gedaan en daar prachtige ontdekkingen gedaan. Een heerlijke manier om te ontspannen onder de fijne en veilige begeleiding van Inez.

Adriaan

Nu een aantal keren bij Inez geweest. Super lieve vrouw die je gerust stelt en haar vak goed verstaat. Ze heeft mij erg geholpen. Dank je wel Inez!!!

Desiree